miercuri, 10 noiembrie 2010

Gîghilatul imajinației

E aproape de miezul noptii si gandul imi fuge la muze, cu un singur e. Cele 9 fiice ale lui Zeus. Macar una din ele ar fi trebuit sa-mi calauzeasca pana aka tastatura, in tainele scrisului. Thalia si Melpomene ma onoreaza cu lipsa. O fi obosit si ele de la atatea solicitari! Sunt nevoit sa apelez la un surogat oferit de oktal.ro si mijlocit de SuperBlog. Cel putin se compenseaza ca numar - 2:2. Cum cele doua muze surogat dau, dar nu baga si-n traista, mi-am luat search-ul in spinare si am pornit la drum. Nu a trebuit sa caut prea departe, numele fiind mai mult decat un indiciu. Nu a fost chiar mura-n gura, cautarea fiindu-mi zadarnicita de fiinta fabuloasa numita Promotii care (o fi de la mine, o fi de la ei?) nu functioneaza(?!). Nu am trecut de ghicitoare si a trebuit sa o iau mai in jos, pe drumul Page Down, pana m-am oprit la Inspiron (indiciul), pe numele intreg Laptop Dell Inspiron N5030 V1 Black. Indicii, inspiratie, imaginatie, Inspiron... Incredibil! Merg pe numele scurt, mai usor de tinut minte.

Dell Inspiron V1 (Repetitio mater studiorum est)

Sa vedem ce poate face... Am vizualizat laptopul, am inchis ochii (mintii) si mi-am lasat imaginatia sa-si faca de cap: negru, clasic, simplu, mobilitate, jocuri, un copil, frigiderul din bucatarie, ciocolata, alb si negru, culori, copil, jocuri, 3D, tastatura, linii, inch, Inna, MTV, Lady Gaga, Mihaela Radulescu, vedete, filme, muzica, Office, job, week-end, calatorii, internet, wireless, adaptor, cafea, matematica, proiecte, scoala, poze, filme, facebook, twitter, mouse, stiri, ploaie, vreme, sport, tenis, F1... Imi era dor de un exercitiu dintr-asta.

Later Edit - 11 noiembrie 2010

Aseara mi-am permis sa zabovesc mai mult timp in fata calculatorului in incercarea de a tine pasul cu termene limita. Nu am reusit, insa imi voi continua ideea inceputa ieri.

M-am oprit la jocul prin care am asociat imaginea laptopului Dell Inspiron V1 cu o serie de lucruri a caror ordine nu este una neaparat logica, suma a imaginatiei pusa in miscare de cei cativa neuroni care bausera ieri mai multa cafea si care au fost pe punctul de a face SEO. Le multumesc pentru participare si efortul depus.
Ce-i drept au fost ajutati si de galeria foto pusa la dispozitie de oktal.ro! De acolo a inceput totul. E suficient sa te lasi purtat de imagini, sa faci asocieri pe baza lor, raportat la propria experienta, la trairile de moment. Incercati aceasta abordare atunci cand faceti cumparaturi online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu