luni, 22 noiembrie 2010

Ce-i BenQ, si monitoarelor le place!



Oricum l-ai privi...



...arata mai bine decat monitorul pe care il folosesti acum.

E mai mult decat un sir de litere si cifre - VW2420, e o noua experienta vizuala, dusa la extrem prin folosirea in premiera de catre BenQ a tehnologiei LED VA (Vertical Alignment).

Bringing Enjoyment and Quality to life
Prezent pe piata romaneasca inca din 2001, brandul sub semnatura caruia se afla unul din produsele aduse in discutie, incearca sa valorifice la maxim interesul pentru monitoare, cu un accent mai vizibil in anii trecuti pe segmentul LCD care in iunie 2008 a avut cea mai mare pondere in totalul veniturilor BenQ Romania, conform ro.wikipedia.
Lucrurile evolueaza si orientarea producatorilor catre tehnologiile de ultima ora duce la aparitia unor produse inovative.

Next Level
Urmatorul pas in aceasta evolutie il reprezinta implementarea LED (Light-Emitting Diode) cu avantajele pe care le are in fata competitorilor sai directi... si desigur dezavantajele care tin de pretul de comercializare, in mod special. Tradus prin atuurile sale (consum mai mic de energie, fiabilitate marita, contrast dinamic mai bun, durata de viata mai mare, dimensiuni reduse, etc.) aceasta va cantari destul de mult in alegerea finala a clientului sub orice forma fizica sau juridica ar fi el.
BenQ a dat o nuanta speciala acestui concept prin lansarea monitoarelor LED cu panel VA care ofera unghiuri largi de vizualizare, detalii mai clare si imagini a caror redare fidela tinde catre perfectiune. Cu rate de contrast ultra mari, 20.000.000:1 in cazul BenQ VW2420, Full HD 1080p 16:9, la care s-a adaugat tehnologie BenQ Senseye® (Standard, Movie, Game, Photo, sRGB, si Eco) si certificare Windows® 7 , produsele aflate sub semnatura acestui brand international, isi merita banii, pe deplin.
Informativ, pentru cei interesati de preturi, va puteti uita pe pcgarage.ro, cel.ro sau price.ro .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu