luni, 15 noiembrie 2010

Recomandarea zilei: strengari.ro

Numele spune totul, zic eu. Este vorba despre un site pentru copii. Pentru cei care sunt atenti la ceea ce se intampla in blogosfera sau pe retelele sociale deja stiute, e cunoscut faptul ca au fost si vor mai fi organizate diferite campanii de constientizare a influentei pe care o pot avea internetul sau televizorul (prin programele difuzate) asupra copiilor. De cele mai multe ori s-a atras atentia asupra factorilor nocivi. E usor sa intelegi directia de "lupta" a initiatorilor acestor campanii al caror cuvant de ordine este "daunator" atunci cand fac referire la cele doua medii. Strengari.ro este o gura de aer curat, site pe care il recomand parintilor in mod special datorita functiilor si lucrurilor interesante pe care le pune la dispozitie. De acest lucru va puteti lamuri prin crearea unui cont pe site. E simplu si nu dureaza mai mult de 5 minute.
Am gasit o comunitate in crestere, spatii de joaca pentru copii, forumuri pentru parinti, informatii pe diferite teme. E de apreciat intentia celor care au conceput site-ul de a crea un spatiu placut pentru copii si util pentru parinti in acelasi timp, desi nu am reusit inca sa inteleg cum functioneaza sistemul prin care se poate seta timpul de joaca sau cum se pot elimina unele categorii . Daca mi-a scapat ceva din vedere, sunteti liberi sa ma completati. Nu cred ca sunt deplasat daca ii rog pe cei direct vizati de articol (strengari.ro) sa dea un raspuns concludent la aceasta problema.
In concluzie, site-ul e gandit sa fie cat mai accesibil copiilor, sa le dezvolte creativitatea prin desen, jocuri, teste, ghicitori, povesti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu