miercuri, 3 noiembrie 2010

ASUS EPU - economii pentru viitor

Am zabovit putin asupra a ceea ce s-a scris pe site-urile de specialitate despre ASUS si tehnologiile "green". Jos palaria! Un CV impresionant la capitolul Premii. Nu stiu daca este meritul in totalitate al celor de la pcnews.ro si al concursului pe care il promovez in aceste randuri, SuperBlog 2010, insa un efect e sigur: ASUS addicted. Desi nu sunt un fan care sa si afiseze acest lucru prin produsele cumparate (un nou moment de sinceritate), nu inseamna ca nu-i recunosc valoarea si includerea sa intr-un top 10 al brandurilor preferate, categoria producatori de echipamente IT&C. Poate ar fi cazul sa intocmesc/ public un astfel de clasament, ca tot e sfarsit de an...

Inspiring Innovation - Persistent Perfection
Raman in sfera aceasta a tehnologiilor eco (ma ajuta si subtitlul care exprima filozofia ASUS) si fac o scurta incursiune in ceea ce reprezinta EPU -Energy Processing Unit. O rotita care angreneaza un mecanism mult mai mare, esential pentru viitorul omenirii; un cip care reduce consumul de energie electrica cu pana la 80%. Te-ai prins! Facturi mai mici. O investitie buna. Unde mai pui ca ai o bila alba pe lista lui Mosu'! Buun!
Daca urmeaza sa faci un upgrade de sistem sau vrei sa cumperi un altul, aceasta tehnologie ar trebui sa-ti fie in wishlist. Te-ar mai putea interesa sa afli ca e doar inceputul, cei de la ASUS oferindu-ti o gama mult mai larga de solutii bazate pe principiul reducerii nivelului de radiatii electromagnetice. Placerea de a le descoperi ti-o las tie. Eu am facut-o deja si merita efortul.
Go Green!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu